Un accident cu șapte morți s-a produs pe autostrada M5 din Ungaria, iar identitățile victimelor încă nu sunt cunoscute. Cumplita tragedie a avut loc la ora 03:30 lângă localitatea Kistelek, în nordul orașului Seghedin aflat în apropierea graniței cu județul Timiș din România. Un camion cu numere de înmatriculare din Serbia a lovit mai multe mașini care au ars ca niște torțe, rezultând astfel 7 victime.

Accidentul a avut loc în jurul orei trei și jumătate, la kilometrul 146 de autostradă. Un camion a intrat în coliziune cu două mașini pe banda de urgenţă. Cele două mașini au luat foc, cele șapte persoane din ele au murit, iar șoferul camionului nu a fost rănit”, este informația furnizată de Szilvia Szabo.

Potrivit presei din Satu Mare, una dintre mașinile implicate în accidentul de azi dimineață de pe M5 era înmatriculată în România. Accidentul s-a produs la aproximativ 70 de kilometri de granița noastră. În mașina înmatriculată în România s-ar fi aflat o familie cu doi copii, scrie presasm.ro.

Românii care vor să circule pe porțiunea de autostradă unde s-a produs cumplitul accident trebuie să știe că circulația a fost restricționat până dimineață, având în vedere numărul victimelor și al mașinilor afectate. Traficul va fi blocat pe toată perioada derulării anchetei. Românii care vor să iasă din țară pe la vama Nădlac pot părăsi autostrada pe la Kistelek și pot reveni, pentru continuarea traseului, prin nodul de la Balástya.

Recomandările redacției