Un adolescent din județul Arad a fost găsit spânzurat în Clinica de Psihiatrie din Timișoara

0
151

Un tânăr de 19 ani, din județul Arad, pacient al Clinicii de Psihiatrie din Timișoara, a fost găsit spânzurat marți dimineața. El a fost internat la Clinica de Psihiatrie „Eduard Pamfil“ din Timișoara în data de 25 septembrie, după ce a rămas două zile la Spitalul de Psihiatrie din Arad, unde a cerut să fie transferat la Timișoara. Tânărul avea halucinații și se afla în
evidențele medicilor din anul 2016, iar la clinică, primea tratament pentru schizofrenie paranoidă. Băiatul spunea că vine sfârșitul lumii și auzea voci. „Ieri dimineața (n.r. – marți), tânărul de 19 ani, din județul Arad, a fost găsit fără suflare de o asistentă pe terasa salonului unde era internat. Pacientul era în evidența medicilor cu tulburări psihice grave, din anul 2016“, a declarat Andreea Borboroș, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Timi­șoara. O asistentă l-a găsit în jurul orei 06.00, spânzurat cu șnurul de la glugă.
Mai trebuie spus că, în cursul zilei de ieri,  un tânăr de 28 de ani a fost găsit spânzurat, într-o anexă a casei în care locuia, pe strada Ialomiței. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au făcut să-și pună capăt zilelor.
(C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.