Un algerian și un palestinian, pe jos, spre Vestul Europei

0
419

Lucrătorii de la frontiera Turnu au prins doi bărbaţi din Palestina, respectiv Algeria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în state din Vestul Europei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.00, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu au depistat în localitatea de frontieră Variaşu Mic, două persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Acestea au fost interceptate la aproximativ 100 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, în timp ce se deplasau pe jos, prin vegetaţie, spre frontiera cu Ungaria, fiind conduse la sediul Sectorului P.F. Turnu, pentru cercetări.

Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că cei doi bărbaţi sunt cetăţeni din Algeria şi Palestina, având vârstele de 28, respectiv 34 de ani, fiind solicitanţi de azil în România. Aceştia au declarat că doreau să ajungă în state din Vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor două persoane, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.