bordelÎn urma unei operaţiuni a DIICOT împreună cu Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi Poliţia Timiş, având sprijinul SRI Arad, a fost demascat un bordel care funcţiona într-un apartament cu trei camere de la parterul unui bloc din Cartierul Micalaca. Operaţiunea s-a desfăşurat în cursul nopţii de joi spre vineri.
Conform Pressalert, anchetatorii au intrat în stabiliment când acesta funcţiona din plin, în apartament fiind descoperită atât cea care coordona întreaga afacere, cât şi trei prostituate, una dintre ele fiind minoră. Pentru a face ambientul cât mai atractiv şi divers, bordelul beneficia şi de serviciile unui transsexual.
Clienţii erau racolaţi fie prin intermediul unor anunţuri date în ziare, fie prin recomandările altor clienţi. Preţurile erau negociate cu fiecare client în parte în funcţie de serviciile oferite. Pentru o partidă de sex oral, clientul trebuia să scoată din buzunar între 50 şi 80 lei, în funcţie de negocieri. Când scena se înfierbânta, iar clientul cerea un meniu complet din partea a două nimfe, dintre care una minoră, trebuia să plătească 800 de lei. Drept bonus, clientul avea parte însă şi de un show lesbi.
În momentul în care procurorul şi poliţiştii au descins în apartament, matroana, cea care coordona afacerea, a fost găsită în bucătărie cu o cutie mare de farduri, transformată-n puşculiţă, în care erau banii strânşi în ultimele ore de la clienţi, inclusiv de la unul dintre investigatorii DIICOT. Conform Pressalert, aceasta a recunoscut iniţial că banii sunt din prostituţie, însă că îi împarte cu toată lumea. În realitate, sumele de bani erau predate în cel mai scurt timp acesteia, iar jumătate dintre ei îi rămâneau. Matroana a recunoscut că una dintre prostituate lucra cu ea împreună de aproape doi ani de zile, însă a negat că minora ar fi lucrat pentru ea, susţinând că doar i-a dat acceptul să presteze acolo.
Ancheta a scos la iveală că femeia era sprijinită şi de alte persoane care se ocupau de transportarea fetelor la clienţi sau de supravegherea lor. Toţi suspecţii au fost ridicaţi şi duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara.
Matroana a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiş, fiind acuzată de DIICOT de trafic de minori şi proxenetism. Instanţa a decis arestarea femeii pe o perioadă de 29 de zile.

Recomandările redacției