Ultima etapă a Ligii 1 i-a oferit o surpriză foarte plăcută arbitrului arădean Mircea Ardelean. Acesta a debutat în Liga 1, fiind desemnat să conducă partida dintre Chindia și Gaz Metan Mediaș. Așa cum era de anticipat, centralul nostru a avut parte de un meci fără probleme, câștigat lejer de gazde cu 3-0.

Ardelean are 31 de ani și este în lotul A de arbitri din anul 2020. În acest sezon a condus două partide din Cupa României și patru de Liga 2. Prestațiile sale din această primăvară în ultima competiție amintită, în partidele Viitorul Târgu Jiu – CS Șelimbăr 1-0 și Ripensia – FC Buzău 0-1, i-au adus iată și debutul pe prima scenă a fotbalul românesc.

Dacă pentru Mircea Ardelean a fost primul meci în Liga 1, pentru una dintre echipele arbitrate, Gaz Metan Mediaș, este foarte probabil să fi fost ultimul meci din istorie. Echipa din județul „Sibiu“ are datorii uriașe, este practic în faliment iar antrenorul echipei, Flavius Boroncoi, a și declarat imediat după meci că merge să pună lacătul pe poarta clubului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției