Un arădean a crezut că reușește să scape de polițiști dacă își sună „cunoștințele”

0
777

Cu ajutorul unui clip video apărut în mediul online, am reușit să ne dăm seama cam cât de superiori se cred unii arădeni față de alții. Cei din grupul de facebook AradTraffic ne-au pus la dispoziție, atât nouă, cât tuturor membrilor grupului, un videoclip în care ne arătau lipsa de respect al unui participant la trafic, exemplul perfect de așa nuˮ.

Un bărbat de vârstă destul de înaintată care îți insufla cumva respectul cel puțin pentru că era mai în vârstă decât agenții de poliție a reușit să ne arate că nu vârsta este cea care îți oferă maturitate și înțelepciune.

Oprit în trafic după ce a circulat pe sensul opus de mers și după ce era la un pas să lovească un agent de poliție, bărbatul a refuzat să prezinte actele în fața celor doi polițiști care încercau să își facă treaba. Pe lângă refuzul categoric și fâstâceala ce care a dat dovadă, acesta a declarat și că motivul pentru care a încălcat legea este acela că este bolnav și se grăbea să ajungă acasă în pat.

Nefiind un motiv suficient de bun, polițiștii au cerut în continuare actele șoferului grăbit. În continuare a avut loc o întreagă dezbatere pe tema actelor și, după mai multe rugăminți ale polițiștilor, bărbatul a scos telefonul. Acesta a fost momentul în care el a încercat să sune un apropiat care să îl scoată rapid din belele. Din nefericire pentru el, tot ceea ce a auzit din partea celui care trebuia să îi ia apărarea l-a făcut să se mai calmeze, acestuia fiindu-i recomandat să predea actele și să își aștepte procesul verbal.

După ce a închis telefonul șoferul a acceptat într-un final să predea buletinul, susținând că restul actelor îi sunt acasă și că le va duce pe toate la secția de poliție.

De admirat este însă calmul polițiștilor vis-a-vis de situația în sine și modul de operare al acestora. Din păcate, bărbatul care a provocat această scenă nu este singurul care crede că dacă dă un telefon poate să rezolve toate problemele pe care le-a cauzat doar pentru că are câteva cunoștințe. Cu toate acestea, sperăm că de fiecare dată când se vor afla în astfel de situații, polițiștii să reușească să le dea de capăt cel puțin la fel de frumos și cu aceeași atitudine pentru că fiecare este obligat să își plătească greșelile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.