Momentele de furie nu duc niciodată la lucruri bune. Când aceasta pune stăpânire pe noi, recurgem la acțiuni agresive, violente, pe care, în mod normal, când suntem calmi, nu le-am face.

Miercuri seara, în jurul orei 22:00, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat, prin apelul unic de urgență 112, să intervină la sediul unei societăți comerciale din municipiul Arad. Aici, un bărbat de 45 de ani a agresat verbal angajații societății, după care a spart geamul termopan de la ușa de la intrare.

Echipajul de Jandarmerie ajuns de urgență la adresa indicată, l-a identificat pe bărbatul reclamat în fața societății respective. În momentul sosirii echipajului de jandarmi, conflictul era aplanat.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, conform Codului Penal.

Totodată acesta a fost sancționat și contravențional cu o amendă în valoare totală de 3000 lei pentru injurii și expresii jignitoare și nepurtarea măștii de protecție în interiorul societății comerciale.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și  împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.

Recomandările redacției