furtPoliţiştii Biroului de Investigații Criminale au prins în flagrant, un bărbat care a sustras mai multe grinzi din lemn.
Nicolae P., de 43 ani, din Arad, a fost prins, în timp ce se afla în spatele Pieței Obor, de unde a sustras cinci bucăți grinzi din lemn, mărimea 10/8*5 metri lungime, aparţinând lui Mirel D., de 36 ani, din Sântana. „Prejudiciul a fost recuperat, iar Nicolae P., este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Poliţiştii au mai depistat o femeie cercetată că ar fi sustras un telefon mobil. Poliţiştii Secției nr. unu de Po­liție au depistat femeia. Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în data de 2 mai, prin împrietenire, Sonia R., de 33 ani, din Arad, a sustras de la Ioan R., un telefon mobil, marca Samsung. Pe numele femeii a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
În data de 11 iunie, a fost prins în flagrant, în timp ce a sustras din incinta unui supermarket, Alexandru B., de 57 ani, din Arad. În jurul orei 19.00, bărbatul a fost prins, în timp ce a sustras din incinta magazinului, mai multe bunuri alimentare în valoare de 144,61 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar poliţiştii de investigații criminale au întocmit pe numele băr­ba­tului, acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt ca­lificat.
(C.G.)

Recomandările redacției