inselaciuneUn bărbat de 32 de ani, a fost reţinut de poliţişti după ce a primit sume de bani pentru servicii pe care nu le-a îndeplinit. Acesta pretindea că este reprezentant al unei firme de transporturi şi susţinea că este intermediar pentru comenzi de transport de marfă. „Poliţiştii Serviciului de Investigare Fraude au prins în flagrant un bărbat care a pretins și primit diferite sume de bani pentru a intermedia obținerea de comenzi pentru transport rutier de marfă, deși nu avea posibilitatea și calitatea necesară”, a declarat purtătorarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
M. T., de 32 ani, din Arad, a fost prins de către poliţişti, în timp ce primea suma de 150 de lei de la reprezentantul unei societăţi din Pitești, după ce anterior, a mai primit suma de 250 de lei. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că, arădeanul și-a declinat în fals, în repetate rânduri, calitatea de reprezentant al unei companii, ocazie cu care a pretins și primit diferite sume de bani pentru a intermedia obținerea de comenzi pentru transport rutier de marfă, deși nu avea posibilitatea și calitatea necesară.
Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.
(C.G.)

Recomandările redacției