Un arădean a murit în timp ce se afla la plimbare cu câinele

0
252

Un arădean a murit pe stradă în timp ce îşi plimba câinele. Teodor S., de 63 de ani, se afla în vizită la rude, în Dorohoi. Duminică a ieşit cu un câine la plimbare şi a  suferit un stop cardio-respirator.
La un moment dat, în dreptul unui magazin, bărbatul a suferit un stop cardiac, în urma cărui a căzut și s-a lovit la cap. La locului incidentului s-a deplasat o ambulanță care l-a preluat și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale și s-au continuat manevrele de resuscitare, însă fără succes. „Victima a venit la noi în manevre de resuscitare, cu stop cardio-respirator. În urma căzăturii, bărbatul a suferit o marcă traumatică fronto-parietală stângă. S-a constatat faptul că erau obturate căile respiratorii superioare cu resturi și s-a procedat la eliberarea acestora. Apoi s-a intubat și s-au continuat manevrele de resuscitare timp de o oră și 15 minute, dar fără răspuns, fapt pentru care s-a declarat decesul”, a declarat Ovidiu Alexa, medic coordonator CPU Dorohoi, citat de presa locală.
Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală pentru autopsie și pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului.
(P.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.