Un arădean care a vrut să predea un portofel găsit a fost repezit de o patrulă de poliție, fiind trimis la secție

0
215

Un arădean care a găsit un portofel cu bani a avut o experiență foarte neplăcută cu un echipaj de poliție căruia a vrut să i-l predea. Conform celor povestite de Flavius Cristian Crainic, totul s-a întâmplat săptămâna trecută, la intersecția dintre străzile Mihai Eminescu și Ștefan Cicio Pop.
„Săptămâna trecută am avut de rezolvat o serie de probleme de serviciu, drept pentru care mi-am parcat mașina pe strada Eminescu, colț cu Cicio Pop. Pe o altă mașină am observat un portmoneu în care se aflau bani și acte, al unui cetățean din Curtici. În apropiere se afla o mașină de poliție, cu numărul MAI 40772, în care se aflau doi polițiști ce vorbeau la telefon. Le-am spus despre portmoneul pe care l-am găsit și am vrut să li-l dau. Unul dintre ei mi-a răspuns foarte obraznic: «Nu aici e secția de poliție»”, po­vestește Flavius Cristian Crainic.  Acesta mai spune că a continua discuția cu polițiștii, iar la un moment dat, unul dintre ei i-ar fi spus amenințător: „Poate vrei să mă dau jos la tine!”
Dacă cele povestite de arădean sunt adevărate, cum mai îndrăznesc oare oamenii să ceară sprijinul unor asemenea reprezentanți ai statului?
(T.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.