urmarit

Un bărbat, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt, a fost depistat de poliţiştii arădeni. La data de 2 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Arad au depistat, pe raza localităţii Bârzava, un bărbat de 27 de ani din Lipova, urmărit internaţional.

„Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de schimbul de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R.”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Până la predarea către autorităţile din Germania, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Timiş.

Recomandările redacției