În urmă cu câteva zile ziarul nostru vă relata despre bochetarii care terorirează Aradul, care au pus stăpânire pe zona UTA și zona Gării, și nu numai. Probabil văzând articol din ziar, un cititor a vrut să își spună și el of-ul.
Dacă boschetarii de pe străzi produc un mare disconfort tuturor arădenilor, iată că cititorul nostru are o problemă care îl afectează personal. Vorbim des­pre un locatar dintr-un imobil aflat pe centru orașului, locatar care face ce vrea în curtea comună doar pentru că poate.
Colecție de gunoaie
A colecționa diferite obiecte este un lucru destul de comun oamenilor, de la timbre la nasturi sau cărți poștale. Dar dacă o astfel de pasiune se transformă dintr-o colecție măruntă de lucruri plăcute ochiului, la o grămadă de obiecte nefolositoare care nu îți aduc nici un fel de satisfacții atunci probabil fie ar trebui să te muți la casa ta în care să ai o curte proprie, fie să te lași de acest obicei.
Face ce îi vrea mușchii
Respectivul locuitor face ce vrea din curtea imobilului, asta pentru că, din spusele cititorului nostru, nu ar avea cum să fie deranjat de nimeni, având pile la poliție și prin alte locuri. Mai mult, dacă vreunul dintre ceilalți locatari ar spune ceva despre mi­zeria dânsului, atunci se lasă cu îmbrâncituri și injurii severe.
Ce poate fi de făcut pentru ca acest tip de comportament să fie extirpat din societatea noastră? În cazul acesta, nu prea multe, fiindcă oamenii legii nu se prea pot atinge de el, conform spuselor cititorului nostru. Astfel de exemple se găsesc peste tot prin țară, oameni care își terorizează vecinii doar prin statura lor impunătoare.
Curățenie de toamnă?
Noi am fost la adresa dată și, spre surprinderea noastră, gunoaiele au dispărut, deci, omul și-a aplecat urechea la strigătele vecinilor. Cu toate acestea, asta nu schimbă ce a făcut până acum și nici injuriile aduse. Se prea poate ca omul să fi făcut curățenia de toamnă și mai apoi să aducă alte lucruri nefolositoare în schimb.

Recomandările redacției