Un arădean este câştigător la loteria bonurilor cu 23 de bilete

0
405

loteria

Perseverenţa i-a adus unui arădean din satul Fiscut nu mai puţin de 23 de bonuri fiscale câştigătoare, la loteria organizată de ANAF.

Bărbatul, care are 6 copii şi ceva datorii la bănci, a strâns zilnic sute de bonuri care nu au fost ridicate de cumpărători, de la magazinele din oraş. Când şi-a verificat miile de bonuri strânse a constatat că este unul din câştigătorii care îşi vor împărţi premul de un milion de lei.

„La magazinul acesta am venit şi am strâns bonurile, bonuri pe care le-au lăsat clienţii, eu le-am selectat. Veneam seara, după 8, 9 şi le strângeam. Am crezut că o să câştig”.

Constantin Lungu s-a făcut remarcat anul trecut, în iunie, când a iniţiat un proiect prin care solicita graţierea lui Gigi Becali.

Bărbatul locuieşte în satul arădean Fiscut împreună cu soţia şi cei 6 copii.

Acestuia i-a venit ideea să strângă cât mai multe bonuri de la magazinele mari din Arad, care aruncau bonurile fiscale refuzate de clienţi.

„O mie, două, 3, 4, 5, 6 şi uite aşa, fiecare să vă imaginaţi că aţi lăsat 1.000 de euro pe tejghea. O mie şi ceva sunt aici, au fost ale oamenilor şi nu le-a trebuit acest câştig. Oamenii le-au aruncat şi eu le-am luat”, a spus Constantin Lungu, câştigător la loteria bonurilor fiscale.

Când a realizat că se află în posesia a nu mai puţin de 23 de bonuri fiscale câştigătoare, omul a sărit în sus de bucurie, apoi şi-a luat soţia şi pe doi dintre copii şi a mers la ANAF, să îşi declare biletele câştigătoare.

„Noi avem 23 de bonuri. Unul o să fie pe numele băiatului, unul pe al fetei. Cum o să facem, o să depunem 23 de cereri. Da, pentru că cererea are prevăzut numărul de bonuri. Încă nu ştiu ce o să facem cu câştigul, dar o să investesc în ceva profitabil”.

„Când am văzut că soţul strânge atâtea bonuri, am zis Doamne, câtă credinţă are să strângă atâtea. Ne-am bucurat”, a spus Emilia Lungu, soţia câştigătorului.

Până în jurul orei 16.00, în judeţul Arad s-au înregistrat peste 60 de bonuri fiscale câştigătoare.

„Până în acest moment au fost depuse 35 de cereri pentru bonuri câştigătoare”, a spus Teodor Pătrăuţă, şef birou servicii pentru contribuabili ANAF Arad.

Revendicarea premiilor se face în 30 de zile de la extragere, prin depunerea bonului fiscal câştigător, în original, la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, alături de copia actului de identitate a titularului bonului şi de o cerere completată la ANAF.

Cristian Cotuna

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.