Suntem deja obișnuiți să ne trezim cu tencuiala în cap. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că și vrem neapărat să avem parte de astfel de evenimente. Se știe bine cum cade tencuiala prin oraș, unii dintre noi având chiar experiențe neplăcute legate de acest subiect.

De această dată, din fericire pentru un arădean, tencuiala nu i-a căzut în cap. Din nefericire, aceasta i-a căzut direct pe mașină.

Partea bună a lucrurilor este că nu au fost bucăți mari însă, știind în ce stadiu se află clădirile de prin Arad, cel mai probabil vor fi și ghinioniști care se vor trezi cu mașina lovită de tot felul de obiecte decorative care se desprind de pe pereții clădirilor,

Această problemă este cunoscută, mediatizată și ajunsă la urechile celor care ar avea puterea să schimbe ceva. Astfel, ca rezultat al acestei agitații și serii de nemulțumiri, a fost ignorarea problemelor. Până în momentul de față s-au pus la punct foarte puține clădiri în comparație cu seria de evenimente care s-au întâmplat din cauza lucrărilor care nu se fac.

Deocamdată așteptăm toamna, vântul mai puternic și ploile ca să vedem cam de câtă tencuială vom mai avea parte până în momentul în care problema se va lua în serios. Desigur, nu credem că se va pune problema unor lucrări în lunile ce urmează pentru că frigul, ploaia și chiar zăpada ce va veni cândva vor fi argumentele perfecte pentru amânare. Cu toate acestea, poate primăvara viitoare va fi una în care în sfârșit se va găsi cineva care să își arate cu adevărat interesul pentru Arad și pentru felul în care arată orașul.

Recomandările redacției