Un arădean și-a bătut fiica și fosta soție în a doua zi de Crăciun

0
577

În loc să fie alături de familie, un bărbat din Arad și-a bătut fiica exact în a doua zi de Crăciun. Pentru că nu a mai suportat ceea ce făcea tatăl său, aceasta a sunat chiar ea la numărul unic de urgență și a chemat un echipaj de poliție la domiciliul lor.
Cei de la Biroul de Ordine publică au fost obligați să emită un ordin de protecție provizorie pe numele bărbatului imediat ce au ajuns la domiciliul acestuia.
Mai exact ieri, 26 decembrie a.c., o tânără de 17 ani din Arad a reclamat prin apelul la 112 faptul că un scandal în familie l-a făcut pe tatăl și să reacționeze suficient de agresiv încât ea să se simtă obligată să anunțe autoritățile. Pe fondul scandalului dintre aceasta și tatăl său de 45 de ani, bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul în zona capului și în alte părți ale corpului, în tot timpul acesta adresându-i și injurii.
Discutând și cu mama fetei, o femeie de 40 de ani, a reieșit faptul că fostul soț ar fi agresat-o verbal și psihologic și pe aceasta.
Astfel, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizorie, pentru 5 zile, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.