Un arădean și-a legat câinele considerat periculos în Piața Catedralei

0
462

Pentru că Aradul are nevoie de arădeni civilizați, cei care nu sunt de acest fel au de suferit. Este nevoie de oameni care să nu încerce să saboteze imagimea orașului și cei care se opun sunt pedepsiți în funcție de lucrurile pe care le fac. Un arădean ieșit afară ca să se bucure de vremea bună a decis să combine soarele cu semințele și s-a pus să mănânce în stradă, aruncând mai târziu cojile pe jos.

Acesta a fost prins în zona Boul Roșu, unde politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica si Circulatie l-au zărit în timp ce arunca pe jos cojile rămase de la semințe și i-au aplicat o sancțiune pentru fapta sa, faptă ce periclita siguranța sau conviețuirea civilizată a arădenilor. Întâmplarea a avut loc sâmbătă, 20.07.2019 când autorului i s-a aplicat o sancțiune în cuantum de 1501 lei pentru încălcarea prevederilor privind gospodarirea municipiului. Așadar, C.S., cu vârsta de 24 ani a fost sancționat de polițiștii locali pentru că a aruncat pe jos coji de semințe.

Piața Catedralei, aici, un alt arădean care s-a ales cu amendă. El este deținătorul unui câine din rasa american staffordshire terrier, ce face parte din categoria câinilor periculoși. A fost sancționat pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi. Contravenientul a legat câinele, care nu purta botniță, de un copac, în Piața Catedralei, zona agroalimentară. Pentru săvârșirea faptei în loc public, polițiștii locali au aplicat o sancțiune în cuantum de 500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.