Un artist fotograf arădean a imortalizat fenomenul emigranților

0
313

Fenomenul emigranților la porțile Europei a fost imortalizat de artistul fotograf Teodor Radu Pantea, membru al Fotoclubului Pro Arad.

Teodor Radu Pantea este lector universitar doctor la Facultatea de Arte Vizuale din cadrul  Universităţii din Oradea. Acesta a avut ocazia să facă anul trecut, o deplasare la frontiera ungaro-sârbă, cu scopul de-a face o serie de fotografii despre fenomenul emigranţilor. Expoziţia prezintă doar o mică secvenţă despre această situaţie nou ivită şi, cu toate că sunt prezentate şi câteva imagini aparent duioase, în spatele lor se poate distinge mesajul autorului, care este unul de profundă îngrijorare. Autorul spune că, expoziţia se vrea un patetic semnal de alarmă, convins fiind că nu va avea niciun efect. Teodor Radu Pantea este membru al Fotoclubului Pro Arad, iar acestă expoziţie este cea cu numarul 100 din cariera sa.

Expoziţia va fi vernisată pe data de 17 martie, orele 18, în cadrul OviDPop Art Photo Gallery aflată în incinta Era Shopping Park din Oradea şi va fi prezentată publicului până în 8 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.