OLYMPUS DIGITAL CAMERAPoliţistii de frontieră arădeni au depistat la P.T.F. Vărşand un şofer român care conducea un automarfar radiat din circulatie. În timpul controlului, poliţiştii de frontieră arădeni, având suspiciuni asu­pra documentelor de înmatriculare al automarfarului au efectuat verificări în baza de date proprii iar aşa au constatat faptul că autoutilitara marca „Daf” cât şi semiremorca marca „Schmitz” figurează ca fiind radiate din circulaţie din luna mai 2012.
„La Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul Ciprian B. de 27 de ani, din jud. Argeş conducând un automarfar marca «DAF» înmatriculat în Romania. Şoferul automarfarului a declarat că nu are cu­- noştinţă de faptul că autoutilitara şi semiremorca  pe care o conduce sunt radiate din circulaţie”, a precizat agent principal de poliţie Adelina Limban, purtător de cuvânt al STPF Arad.
Şoferului român în cauză i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Recomandările redacției