accidentUn autoturism care circula regulamentar, de pe strada Făt-Frumos înspre Calea Aurel Vlaicu, a fost lovit de o maşină a ambulanţei, care a trecut pe roşu, având pornite doar semnalele luminoase, nu şi cele acustice. Este vorba de un autoturism Nissan, care a trecut pe culoarea verde a semaforului, moment în care a fost surprins şi lovit de ambulanţă. În urma impactului, două persoane au fost rănite uşor.

„La data de 22.09.2014, în municipiul Arad a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că, în jurul orelor 06 :20, în timp ce Adrian D. de 46 ani din Arad, conducea o autospecială marca VW, în regim de ambulanţă, pe C.A. Vlaicu, având în functiune doar semnalele luminoase, la intersecţia cu strada Făt-Frumos, ar fi pătruns pe culoarea roşie a semaforului electric aflat în functiune şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Nissan, care circula regulamentar dinspre strada Făt-Frumos”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

În urma coliziunii, au fost accidentaţi uşor şoferul autoturismului Nissan şi o femeie, pasageră în autoturism. Poliţiştii continuă cercetările.

Recomandările redacției