Un autoturism marca Audi, în valoare de 6.200 de euro, descoperit la vamă

0
445

Mașina este a doua cea mai mare valoare materială a unui om, după casă. Când nu ne permitem să achiziționăm una, recurgem la tot felul de modalități.

Marți, în jurul orei 12:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru control un cetățean român, în vârstă de 32 de ani. Acesta era la volanul unei mașini marca Audi, model A8, înmatriculată în Bulgaria.

La controlul de frontieră, bărbatul a fost rugat să prezinte și documentele autoturismului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Bulgaria.

Bărbatul a declarat, că ar fi obținut mașina în urma unui schimb cu o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, menţionând că nu a cunoscut faptul că autoturismul era căutat de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de 6200 de euro, a fost transportat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.