Un barbat de 66 de ani a fost gasit decedat, miercuri seara, in locuinta sa din Timisoara, iar fiica lui de 38 de ani – in stare de inconstienta, fiind transportata la spital.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, cei doi s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emanat de flacara de la aragaz cu care incercasera sa se incalzeasca.

„Politistii Sectiei 3 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca intr-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timisoara a fost gasit decedat un barbat de 66 de ani, iar fiica lui, in varsta de 38 de ani a fost gasita in stare de inconstienta. Politistii au constatat, la fata locului, ca cele sesizate se confirma. A fost intocmit dosar penal in rem pentru ucidere din culpa, iar politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cauzele si imprejurarile producerii incidentului”, a anuntat Politia Timis.

Pompierii ajunsi la fata locului pentru a salva victimele au gasit barbatul decedat, iar fiica a fost transportata la spital, cu insuficienta respiratorie.

Sursa: aktual24.ro

Recomandările redacției