Un bărbat a fost călcat în picioare de altul, la Boul Roșu

0
606

Update: Ce s-a întâmplat de fapt?:

O femeie împreună cu unul dintre bărbați intenționau să urce intr-un taximetru, moment în care au fost observați de soțul femeii. Acesta a deschis ușa autoturismului și a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii și picioarele, provocându-i mai multe răni.  Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului.

Pe numele celor doi bărbați jandarmii au întocmit în parte, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ,, loviri și alte violențe’’ și ,,distrugere’’
Victima a fost internată la Spitalul Județean Arad.
În continuare polițiștii vor efectua cercetări în acest caz

Ziua de vineri nu a avut o seară prea liniștită pentru un arădean. Acesta a fost literalmente călcat în picioare de un altul, cu doar șapte ani mai tânăr. Toate acestea s-au întâmplat în jurul orei 19.30, în zona Boul Roșu. Cu exactitate, incidentul s-a petrecut în stația de taxi din zonă și a fost aplanat de un polițist local cu atribuții de ordine publică recent ieșit din serviciu, care se îndrepta spre casă.
Victima a fost eliberată de omul legii din mâinile atacatorului său, iar în scurt timp acesta din urmă a fost imobilizat.
Intervenția unei singure persoane nu a fost îndeajuns, fiind nevoie și de intervenția celor din Serviciul Ordine Publică și Parcări, a echipajelor de jandarmi și Poliție Națională, sosiți la fața locului la solicitarea polițistului local.
Cu toții au avut în vedere liniștirea atacatorului, G.I.S. (29 de ani), un bărbat deosebit de agresiv, care a fost nevoie neapărat să fie temperat. Acesta a fost și momentul în care o parte dintre curioșii prezenți la fața locului au început să se îndepărteze, lăsând loc echipajelor DGPLA, Poliției Municipiului și Jandarmeriei să pună capăt altercației.
În cazul victimei, A.G. (36 de ani), a fost necesară intervenția ambulanței, cadrele medicale acordându-i, de urgență, primul ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.