Cu mașinile luate cu forța din alte țări, un bărbat și-a făcut treaba și și-a văzut de lucrurile sale pentru mai mult timp. După ce acesta s-a bucurat de cele două bunuri care nu aveau cum să-i aparțină cu adevărat, polițiștii l-au luat în vizor și au fost să vadă exact cum stau lucrurile.

Ajunși la domiciliul bărbatului, agenții au descoperit exact ceea ce se așteptau. Nu mai puțin de două autovehicule căutate în două țări diferite au fost găsite în curtea acestuia.

Astfe, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au depistat în cursul zilei de ieri (8 octombrie a.c.), cele două autovehicule urmărite internațional de către autoritățile judiciare din Marea Britanie și Belgia.

Făcând mai multe investigații și urmărind mai multe rute, polițiștii au fost trimiși de toate indiciile pe raza localității Sânpaul. Ei și-au făcut prezența la locuința unui bărbat de 34 de ani, unde au dat de un autoturism căutat de autoritățile engleze și o autoutilitară căutată de autoritățile belgiene.

Cele două autovehicule au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor și a stabilirii situației juridice din statele străine.

Recomandările redacției