Un bărbat a fost prins în timp ce încerca să treacă granița cu mașina radiată

0
425

A uitat că după ce un autoturism este radiat, acesta nu mai poate fi pus în circulație. Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un român care conducea un autoturism radiat din circulaţie.
Toate acestea s-au întâmplat joi, în data de 19.09.2019, în jurul orei 07.15. La Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota  s-a prezentat un bărbat ca să efecteze controlul de frontieră. Acesta se deplasa pe sensul de intrare în ţară. El este cetăţean român V.G., în vârstă de 24 de ani și se afla la volanul unui autoturism marca Volvo model XC90.
În timpul controlul de frontieră, cetăţeanul român a prezentat o copie a certificatului de înmatriculare pentru autoturismul în cauză, care se presupunea că ar fi fost emis de autoritățile din Olanda.
Polițiștii au început verificările specifice și au ajuns la concluzia că documentul prezentat este de fapt unul fals, nu unul care să îndeplinească condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.
Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că autovehiculul este radiat din circulaţie.
Ca și scuză, şoferul a spus că a fost rugat de o cunoştinţă să aducă autoturismul în România și că nu ştia că acesta este radiat din circulaţie. 
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a  unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Fotografia are rol reprezentativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.