Un bărbat băut a ameninţat că-şi dă foc şi aruncă în aer, pe ritmuri muzicale, imobilul în care locuieşte

0
159

amenintare
Angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au fost solicitaţi să intervină, vineri dimineaţă, în jurul orei 5.40, la un imobil de locuinţe situat în zona centrală a municipiului Arad (strada Bihorului), la adresa precizată de vecini jandarmii identificând un bărbat care deranja liniștea locatarilor din zonă, ascultând muzică la volum foarte mare.
Conform declarațiilor martorilor, persoana reclamată le-a deranjat liniștea, în repetate rânduri, în special în ore ale nopții. De data aceasta, au chemat jandarmii, care l-au calmat şi l-au predat doctorilor care se ocupă de tulburări grave ale comportamentului.
„Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în respectivul imobil. Acesta a fost sancționat contravențional cu 200 de lei amendă pentru tulburarea liniștii locatarilor. După primirea sancțiunii contravenționale, bărbatul, care prezenta semne vizibile că ar fi consumat alcool, a continuat să amenințe că aruncă imobilul în aer (taie ţevile de gaz) și că își va da foc”, ne informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Bărbatul a fost calmat de jandarmi, în cele din urmă, dar a fost solicitată și ambulanța, pentru consult de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.