permisPoliţiştii de frontieră din Nădlac au depistat, ieri, puţin după miezul nopţii, un hunedorean care circula prin oraş cu documente false. Mai precis, din câte reiese din comunicatul de presă remis de Inspec­toratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad, „Claudiu L., de 30 de ani, a pre­zentat două permise de conducere, ambele pe numele său, unul românesc, şi unul din Federaţia Rusă, consta­tân­du-se, în urma verificărilor, că documentele nu îndeplineau condiţiile de formă şi fond ale unora autentice. Fiind condus la sediul instituţiei pentru cercetări, poliţiştii au ajuns la concluzia că bărbatul avea asupra sa documente falsificate total, el nefiind posesor al niciunui permis de conducere”.
Luat la întrebări, cel în cauză a declarat în faţa poliţiştilor că permisul de conducere românesc l-a „cumpărat” de la un conaţional contra sumei de 600 de euro, iar cel din Federaţia Rusă contra sumei de 800 de euro.
Bărbatului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunile de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi uz de fals.
Dacian Don

Recomandările redacției