Sub influența băuturilor alcoolice circulă foarte mulți. Găsind la volan câte o persoană de acest gen nu mai este un lucru neobișnuit pentru polițiști. De această dată însă, un bărbat aflat sub influența drogurilor a urcat la volan și și-a văzut de drumul său, asta până l-au prins polițiștii. Evenimentul a avut loc în cursul zilei de ieri, 5 martie 2020, când polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, un arădean de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției.
A dat de bănuit în timpul șofatului, așa că a fost tras pe dreapta. Întrucât bărbatul avea un comportament neadecvat în continuare, testarea cu aparatul alcooltest a venit imediat, însă după ce a apărut rezultatul, a relevat că nu consumase alcool. Mai departe, pentru că felul în care se manifesta trebuia să aibă o explicație, a fost testat cu aparatul DRUGTEST. Nu mult a durat până când rezultatul s-a arătat ca fiind pozitiv pentru substanța THC.
Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Recomandările redacției