În cursul zilei de azi a ajuns în mediul online un videoclip care surprindea un bărbat agresiv în trafic. Mai exact, aflați în trafic, din imaginile surprinse în videoclip, se observă cum unul dintre bărbați îl ia la bătaie pe cel de-al doilea, aflat pe scaunul șoferului. Primul îi aplică celui de-al doilea câteva lovituri cu palma și pumnul, la sfârșit trântindu-i ușa bărbatului aflat la volan și lovind cu piciorul oglinda acestuia. 

După tot acest scandal, cel care a fost luat la bătaie nu a recurs înapoi la acte de violență, în schimb a mers direct la secția de poliție ca să rezolve conflictul cât mai legal posibil. După acest episod de violențe, polițiștii i-au luat declarație celui vătămat și inculpatul, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost găsit rapid, în continuare fiind cercetat pentru loviri sau alte violențe, în trafic. 

„Astăzi, 23 aprilie a.c., un arădean de 27 de ani s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Arad, unde a sesizat faptul că, în cursul acestei dimineți ar fi fost agresat în trafic. Astfel, în jurul orei 07:00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Preparandiei din municipiu, a oprit în spatele unui tramvai care staționa într-o stație de tramvai prevăzută fără refugiu. În momentul în care s-a pus în mișcare, din spatele său a fost depășit de un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, care i-a blocat drumul. Coborând din mașină , al doilea bărbat i-ar fi adresat injurii, după care i-ar fi spart geamul ușii șoferului de 27 de ani, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele. Pe numele bărbatului de 36 de ani, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi luată față de acesta măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea sa în arestul I.P.J. Arad”, a declarat Adina Aconstantinesei, Purtător de Cuvânt IPJ Arad. 

Recomandările redacției