Vineri 13 a fost o zi cu ghinion pentru o femeie care a fost nevoită să cheme poliția după ce fratele ei a luat-o la bătaie. De obicei, persoanele agresive, în special bărbații, recurg la diferite moduri prin care să agreseze femeile prinse în mijlocul scandalului. Dacă mulți folosesc obiecte precum telecomanda și ajung la drujbe, acesta a fost ceva mai pacifist, dar nu chiar. 

Așadar, polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Gurahonț au fost sesizați vineri, 13 martie a.c., de către o femeie de 50 de ani din aceeași localitate, despre faptul că fratele acesteia, un bărbat de 52 de ani, i-ar fi adresat injurii. Așa a început scandalul din familie, încă acceptabil. Din nefericire pentru aceasta, bărbatului nu i-a ajuns să o jignească, el a continuat cu agresarea fizică. Așa, femeia s-a ales cu mai multe lovituri pe care i le-a aplicat tocmai cu capul, lovituri ce au avut ca țintă zona feței a femeii.
După toate acestea, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind emis totodată un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

Recomandările redacției