Un bărbat de 69 de ani și-a snopit în bătaie fosta concubină, până a băgat-o în spital

0
497

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, care avea ordin de restricție de 100 de metri față de fosta concubină în vârstă de 70 de ani, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnul în zona ochilor și mâinilor, folosindu-se, în același timp, și de un obiect ascuțit.

În acest sens, victima a fost examinată de un medic legist, care i-a recomandat acesteia 12 zile de spitalizare.

„Totul a început când inculpatul, totodată și fostul concubin al mamei mele, a început să fie violent din cauza consumului excesiv de alcool. În urma actelor de violență venite din partea acestuia, mama l-a denunțat și ca urmare, a fost evacuat din casă, primind un ordin de restricție cu o distanțare de 100 de metri față de ea. Nu după mult timp, mai exact în ziua de 9 aprilie, s-a întors din nou pentru a-mi urmării mama pe stradă”, a declarat fiica victimei agresate .

Într-o plângere penală adresată Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, victima declară că „m-a urmărit în data de 9 aprilie, cu mașina, fără să coboare din autoturism, ci trecând amenințător, accelerând și claxonând pe lângă mine. În urma acestui incident, am anunțat contactul, pe care îl aveam de la poliție, și anume pe dl. Bigu Bogdan, care nu a luat nici o măsură, justificând dreptul oricui de a se deplasa pe drumurile publice și ignorând faptul că aceste libertăți i-au fost restrânse inculpatului, prin ordonanța care nu îi permite să se apropie de mine la o distanță mai mică de 100 de metri”.

Tot aceasta, a mai declarat faptul că după ce ordinul de restricție, încălcat de fostul concubin și ignorat total de organul de poliție, agresorul s-a întors din nou la ea. Mai exact, agresorul s-a întors în data de 16 aprilie pentru a-i aplica bătrânei câteva lovituri cu pumnul, fapt ce a adus-o la medicul legist, care i-a recomandat 12 zile de spitalizare „ca urmare a faptului că nu s-a luat nici o măsură prima dată când ordinul de protecție a fost încălcat, în data de 16 aprilie 2021, inculpatul E.S. m-a urmărit și ulterior agresat, aplicându-mi mai multe lovituri cu pumnul și amenințându-mă cu un obiect contundent”.

Atât victima în vârstă de 70 de ani, cât și fiica ei cer arestarea agresorului, fiind nemulțumite de hotărârea judecătorului, care, după afirmațiile acestora, ar urma să-i aplice o pedeapsă de un an cu suspendare, muncă în folosul comunității. În condițiile în care bătrâna doamnă  nu mai dorește să iasă din casă de frica fostului concubin, organele de poliție îl consideră pe agresor un real pericol pentru victimă și pentru societate „organele de poliție consideră că inculpatul E.S. este deosebit de periculos”, mai relatează victima.

În continuare, dosarul inculpatului este în curs de cercetare la Tribunalul de pe lângă Judecătoria Arad și urmează să se ia o hotărâre în ceea ce privește sentința sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.