Un bărbat din Arad s-a înecat

0
314

Un bărbat în vârstă de circa 50 de ani din Arad, care a mers la pescuit şi a intrat băut la scăldat, s-a înecat, duminică, 31 iulie, într-un canal de irigaţii de pe raza comunei Socodor, citează Mediafax.
Colegul cu care bărbatul mersese la pescuit este cel care a sunat la serviciul numărului unic de urgenţă 112.
„Persoana înecată, un bărbat de aproximativ 40-50 de an, era la pescuit cu încă un prieten. Din declaraţiile acestuia, au consumat băuturi alcoolice, iar apoi bărbatul a intrat în canal pentru a face baie. După aproximativ 20 de minute, partenerul său de pescuit a apelat serviciul 112, a fost alertată Garda de Intervenţie Chişineu-Criş, care s-a deplasat cu un echipaj cu barcă şi trei subofiţeri şi după circa 30 de minute de căutări a fost găsit cadavrul bărbatului în canalul de irigaţii de pe raza comunei Socodor. Acesta a fost scos la mal şi predat către colegii de la Medicina Legală”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.
În judeţul Arad, în acaestă vară doi adolescenţi de 14 şi 15 ani s-au înecat la scăldat, în balta balastierei de la Şofronea, pe data de 25 iunie, şi în balta de la Ghioroc, pe data de 21 iulie.
(D.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.