inselaciuneUn bărbat este cercetat pentru înşelăciune, după ce a primit sume de bani de la cinci persoane, pentru servicii, pe care nu le-a mai oferit.  La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, prin apelul unic de urgenţă 112, o persoană a solicitat intervenţia unui echipaj la sediul unui local situat pe Calea 6 Vânători din municipiul Arad.
La faţa locului, a fost identificată persoana care a făcut apelul. Aceasta a reclamat faptul că, în respectivul local        s-a iscat un conflict între mai multe persoane. După verificări, a rezultat faptul că cinci bărbaţi, domiciliaţi în judeţul Mureş, au plătit unui bărbat pe care îl cunoşteau, suma de 600 de lei fiecare, pentru ca acesta să le asigure transportul şi un loc de muncă în străinătate. Respectivul bărbat, Cornel B., în vârstă de 49 de ani, născut în judeţul Mureş şi domiciliat în judeţul Arad, după ce a primit de la respectivele persoane suma de bani, sub motivul că trebuie să facă rost de un alt mijloc de transport, a încercat să se facă nevăzut. Pe baza semnalmentelor, jandarmii l-au depistat în scurt timp pe bărbat, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad.
„Cele cinci persoane au depus plângeri iar jandarmii au întocmit în acest caz actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune””, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, maior Emilia Fînaţă. Cercetările continuă.
(C.G.)

Recomandările redacției