Un bărbat din Nădab și-a înjunghiat fosta iubită live, pe facebook

0
838

Se pare că noaptea trecută a fost una care a înfiorat Nădabul. Mai multe persoane, aflându-se în casa uneia dintre acestea, au făcut un live pe facebook în timp ce se distrau, dansau și cântau. 

O tânără prezentă la petrecere nu a știut însă că gelozia fostului iubit o să o facă să treacă prin clipe de groază.

Se pare că fostul iubit, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Nădab, și-a văzut fosta iubită cu care nu mai forma un cuplu de puțin timp, dansând cu un alt bărbat. În urma vizualizării filmulețului, bărbatul a luat un cuțit și s-a dus glonț în casa de unde se făcea transmisia. Acolo, acesta și-a înjunghiat fosta parteneră, o tânără în vârstă de 24 de ani, dar și pe fratele acesteia, în vârstă de 22 de ani. 

În momentul în care a început să îi înjunghie pe cei doi, urlete de groază se aud și o voce spune de câteva ori: „Nu muri, mami meu!„. 

După ce autoritățile i-au luat urma agresorului, acesta, fiind găsit după ce a fugit înapoi în satul său natal, Olari, a recurs la gesturi disperate, aplicându-și mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului și a stomacului, necesitând transportarea de urgența la spital, aflându-se în stare gravă. 

Cele două victime sunt stabile, tânărul de 22 de ani având totuși mici complicații pentru că a fost lovit în zona inimii.

Cazul a fost preluat de procurorul de caz din cadrul Tribunalului Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.