Un bărbat din Timiș a amenințat o arădeancă și i-a furat poșeta. Se dispune arestarea preventivă a acestuia

0
400

După ce a tâlhărit o femeie pe stradă, bărbatul a crezut că o să scape și că o să se bucure de ceea ce a avut de câștigat. Cu toate acestea, polițiștii l-au căutat și au reușit să îl și găsească după doar câteva zile.

Mai exact, este vorba despre un incident care ar fi avut loc pe o stradă din municipiu luni, în data de 25 noiembrie Acesta are 27 de ani și este domiciliat în județul Timiș, dar care a reușit să plece cu poșeta unei femei ce se afla pe strada Cocorilor, în Arad. Tânărul nu doar că i-a luat bunurile, dar a și amenințat-o pe aceasta , apoi i-a smuls poșeta cu 4.100 de lei în parcarea unui imobil de pe strada Cocorilor

Au trecut câteva zile și bărbatul a fost identificat. Astfel, vineri, în data de 29 noiembrie a.c., polițiștii Secției 1 Vlaicu împreună cu cei din Peregu Mare au identificat bărbatul de 27 de ani, din județul Timiș și pe care ulterior l-au reținut pentru 24 de ore. În momentul de față, magistrații Judeătoriei Arad dispun arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.