Prima victimă a îngheţului din acest an a fost un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a fost găsit fără suflare în zona Autogării Vechi.
Trecătorii au observat abia în jurul dimineţii trupul bărbatului, care zăcea acoperit de zăpadă. Au sunat la ambulanţă, însă medicii nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul victimei, care probabil a survenit în timpul nopţii când temperatura a scăzut mult sub zero grade Celsius.
„În jurul orei 10.00 am primit un apel prin numărul de urgenţă 112, în care eram înştiinţaţi de faptul că vizavi de Autogara Veche zace cadavrul unui bărbat. Un echi­­paj al poliţiei s-a deplasat imediat la faţa locului, oamenii legii confirmând cele spuse de martori. Din primele cercetări efectuate a re­zultat faptul că nu exis­tă suspiciuni în ceea ce priveşte moartea bărbatului, în sensul că a fost exclusă varianta unei crime. Totuşi, corpul bărbatului a fost trimis la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cau­- zelor decesului“, ne-a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.
Se pare că victima era un om al străzii, iar poliţiştii fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate identitatea bărbatului decedat.

Recomandările redacției