arestatUn bărbat a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce în urmă cu o săptămână, a pătruns în locuinţa unei femei bolnave de 80 de ani şi a violat-o.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au solicitat Judecătoriei Chişineu Criş, arestarea preventivă a inculpatului Attila Gyula Kriszde  (aflat în stare de reţinere) pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Judecătorii de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 30 zile.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea de 9 spre 10 august, în jurul orelor 0100, inculpatula pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate S.M., în vârstă de 80 de ani, imobilizată parţial la pat din cauza unor afecţiuni medicale grave, şi a întreţinut cu aceasta acte sexuale, fără consimţământul acesteia, prin ameninţare şi constrângere fizică, modalitate în care a provocat victimei leziuni traumatice care necesită 10-12 zile îngrijiri medicale.

 

Recomandările redacției