Un bărbat în vârstă de 39 de ani, depistat fără permis

0
244

În ultima vreme, tot mai multe persoane sunt găsite pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. Pentru a evita evenimentele neplăcute, trebuie să avem grijă, pentru că acest fapt poate fi sancţionat penal şi cu închisoare.
Un cetăţean român, în vârstă de 39 de ani, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu, conducând un autoturism fără permis de conducere.
Sâmbătă seara, cetăţeanul român s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Olanda, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, pe sensul de intrare în ţara.
La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte permisul de conducere, acesta a prezentat o poză cu un permis de conducere emis de autorităţile din Bulgaria, pe numele său.
Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în urma cărora au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de condu­cere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.
Alexandra Bruţiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.