borsetaUn bărbat din localitatea Satu Nou a găsit, în dimineaţa zilei de miercuri, în jurul orei 8,00, o borsetă în care se aflau 135.000 de forinţi şi 1.450 de lei.
Ineditul situaţiei constă în faptul că nu şi-a însuşit bunul găsit ci, dând dovadă de spirit civic, a predat borseta poliţiei.
Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne precizează: “Kiss Laszlo, de 38 de ani, din Satu Nou, a găsit pe D.J. 794, în localitatea Vânători, o borsetă în care se afla suma de 135.000 de forinţi şi 1.450 de lei. Dând dovadă de spirit civic şi bună-credinţă, bărbatul s-a prezentat la sediul Postului de Poliţie Mişca, pentru a preda bunul găsit.”
Poliţiştii au identificat proprietarul, un bărbat din Vânători, căruia i-a şi fost înmânată, de altfel, borseta cu întreaga sumă de bani.
Tot pentru spirit civic, în primăvara acestui an, colegul nostru de breaslă Daniel Berar a fost premiat de I.P.J. Arad pentru că a ajutat la identificarea şi prinderea unui tâlhar care, aflat pe Calea Victoriei, i-a smuls unei femei un lănţişor de la gât.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției