barbat

Bărbatul a alarmat locuitorii din zonă

Poliţiştii au fost sesizaţi la numărul de urgenţă 112, marţi dimineaţă, despre un bărbat care arunca diverse obiecte din balcon, terorizând trecătorii şi vecinii. Toată acţiunea s-a petrecut pe strada Abrud, unde bărbatul, în vârstă de 40 de ani, arunca sticle, borcane, ghivece şi tot ce mai găsea pe balcon, în stradă. Din informaţiile noastre, acesta se afla în evidenţele medicilor, ca suferind de anumite afecţiuni psihice. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au urcat în apartament pentru a-l imobiliza. Până şi pompierii au  mers la locul incidentului, cu o saltea pneumatică, existând teama că bărbatul s-ar putea arunca de la etaj. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Am primit sesizarea pe 112, că un bărbat din cartierul Micălaca, arunca de la balconul unui apartament diferite obiecte. Deplasaţi la faţa locului, poliţişti de la Secţia nr. 2 de poliţie au urcat la uşa apartamentului, unde au pătruns, şi l-au imobilizat pe bărbat, iar cadrele medicale de la Ambulanţă au sosit între timp, l-au preluat şi l-au transportat la spital pentru diagnostic şi îngriji medicale”, ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Nici o persoană nu a fost rănită, în urma incidentului petrecut pe strada Abrud.

  • A.Rădeanu spune:

    Știați că ACL vrea să depună plângere penală împotriva PSD, pentru că acel om bolnav ar fi fost pus de Măduța să arunce cu obiecte după mașina de campanie a lui Iohannis?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției