Un câine de companie a salvat viața unui bărbat căzut în apele Mureşului

0
331

jandarm caine
Câinele unui bărbat din Arad, care îşi plimba patrupedul pe Malul Mureşului, a salvat viaţa unei persoane care era agăţată de o creangă în apele reci ale râului.
Prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată, sâmbătă, intervenția unui echipaj, în zona Parcului Europa din municipiu. Jandarmii, ajunși de urgență la locul precizat, au identificat persoana care a făcut apelul, un bărbat ce se afla cu câinele său, pe malul râului Mureș. Acesta le-a precizat jandarmilor că animalul său de companie a devenit, la un moment dat, agitat, îndreptându-se spre apa râului.
“Bărbatul a găsit acolo o persoană căzută în apă și care era agățată de o creangă. Persoana, care nu se putea mișca, a fost scoasă din apă de către jandarmi. Aceasta a fost identificată, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 63 de ani, domiciliat în municipiul Arad”, ne informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presăîn cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.
Persoana salvată de câine a primit îngrijirile necesare din partea echipajului medical sosit la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.