frontiera
Poliţiştii de frontieră din Nădlac au depistat un ansamblu de vehicule, căutat de autorităţile olandeze în vederea confiscării, pe care un cetăţean turc intenţiona să-l introducă în România.
La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat, miercuri, pentru efectuarea controlului de frontieră, cetăţeanul turc V. Mehmet S, de 43 de ani, conducând un ansamblu de vehicule compus dintr-un cap tractor marca „Renault” şi o semiremorcă marca „Schmitz”, înmatriculate în Ungaria. Cu ocazia controlului de frontieră, şoferului i s-a solicitat să prezinte la control şi documentele autovehiculului. Având suspiciuni asupra legalităţii documentelor prezentate (certificate de înmatriculare), poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date, stabilindu-se că atât capul tractor, cât şi semiremorca figurează ca „bunuri căutate în vederea confiscării”, alertă emisă de autorităţile olandeze.
„Având în vedere cele constatate, ansamblul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Nădlac, colegii mei întocmind persoanei în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru infracţiunea de tăinuire”, informa comisar-şef Daniel Iancu, din cadrul STPF Arad.

Recomandările redacției