Un cetățean austriac a fost urmărit cu focuri de armă pe mai multe străzi din municipiu

0
1851

În seara de 13 august 2020, în jurul orei 23:00, Poliția Orașului Lipova a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un scandal între două persoane în localitatea Căpâlnaș.

 La fața locului, s-a deplasat de îndată un echipaj de poliție, iar, la momentul sosirii acestuia un bărbat a demarat pe D.N. 7, cu un autoturism, spre localitatea Lipova.

Polițiștii l-au urmărit pe acesta, care nu a oprit la semnalele acustice și luminoase, fiind constituite trei filtre rutiere (Lipova-Vladimirescu-Arad) și dat în consemn.

Bărbatul a ajuns astfel în municipiului Arad, unde a circulat doar pe contrasens. A fost urmărit pe Bulevardul Iuliu Maniu, strada Banu Mărăcine și Andrei Șaguna. Pentru oprirea acestuia, după efectuarea somaţiei legale, s-a impus executarea unor focuri de armă în direcţia roţilor din spate ale autoturismului.

Pe strada Andrei Șaguna din municipiu, conducătorul auto, un bărbat de 64 de ani, cetățean austriac, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un indicator rutier. Întrucât barbatul era rănit în zona umărului, la fața locului a fost solicitată de urgență o ambulanță, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun.

Pe parcursul încercărilor de a-l opri, bărbatul a fost împușcat în umăr, așadar azi-noapte el a fost operat de medicii Secției Chirurgie Generală 1, iar mai apoi a fost internat la Secția de ATI a spitalului, unde este sub observație medicală. Potrivit unor surse, bărbatului nu i-au fost afectate inima sau plămânii, iar glonțul i-a pătruns umărul după care a ieșit din corp, astfel că a ajuns la spital cu o plagă împușcată dar fără a mai avea glonț în rana respectivă. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.