bulgarPoliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat. La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru controlul de frontieră cetăţeanul bulgar Martin E., în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism marca „Citroen”,  înmatriculat în Bulgaria.
Cu ocazia controlului de frontieră, persoanei respective i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. Susnumitul a declarat că nu are permisul de conducere asupra sa, motiv pentru care acesta a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări.
În urma verificărilor specifice efectuate în bazele de date şi la Centrul Comun de Contact Giurgiu a rezultat faptul că Martin E., deţine permis de conducere, dar acesta este suspendat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.„Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce autovehicule, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu. Cercetările continuă.    (C.G.)

Recomandările redacției