Special OlympicsUn concurs destinat persoanelor cu dizabilităţi va avea loc la Sala Polivalentă, pe data de 20 noiembrie, de la ora 10.00. Acţiunea este organizată de Asociaţia Integra reprezentată legal de Camelia Florica Oprea în calitate de preşedinte.
Evenimentul se desfăşoară în proiectul ,,Şanse egale pentru toţi“, finanţat de către Primăria Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad în ca­drul programului ,,Tineret, Învăţământ, Recreativitate“, sesiunea de proiecte II din 2014. „Scopul proiectului este dezvoltarea fizică sănătoasă şi armonioasă a copiilor şi tinerilor participanţi prin activităţi şi întreceri sportive, socializarea persoanelor cu dizabilităţi prin ac­tivităţi sportive și culturale, implicarea unor parteneri şi vo­luntari pentru o cât mai bună interacţionare cu persoanele aflate în dificultate, valorizarea copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi mentale prin activităţi creative şi recreative“, a susţinut Camelia Oprea, preşedintele asociaţiei.
Vor participa elevi din şcoli, be­neficiari ai ONG şi ai DGASPC, părinţi şi aparţinători, voluntari, reprezentanţi ai instituţiilor.

Recomandările redacției