Social-democraţii acuză faptul că primarul Adrian Ţoca de la Hălmagiu, nu a fost capabil să mo­dernizeze strada Avram Iancu din comună.
„Ne-am obişnuit ca Adrian Ţoca doar să se facă că administrează treburile Hălmagiului, când în fond preocupările sale sunt de cu totul altă natură. Datorită incompetenţei şi neimplicării sale, comuna a pierdut recent 59.000 lei, bani pe care mult prea leneşul primar liberal nu a fost capabil să îi cheltuie şi care au fost realocaţi Ineului, deoarece dacă sumele nu erau transferate spre altă primărie, banii se întorceau la Bucureşti. La fel de tragic stau lucrurile cam în toate sectoarele la Hălmagiu, iar investiţiile lipsesc sau trenează impardonabil. PNL-iştii au demonstrat cu vârf şi îndesat că nu sunt capabili să facă administraţie performantă în comună sau să reprezinte în mod decent interesele cetăţenilor”, spune consilierul local PSD Fla­vius Oncu.
Faţă de toate acestea, primarul Ţoca afirmă: „Drumul în cauză face parte dintr-un program multianual. Nu puteam plăti ceva ce nu s-a făcut. De aceea am redirecţionat banii către Consiliul Judeţean pentru a nu se pierde. Însă banii vor fi alocaţi din nou anul viitor şi drumul se va finaliza“.
(G.C.)

Recomandările redacției