Coronavirus a spus „NU” căsătoriilor

0
256

Zeci de cupluri din Arad și-au amânat de mai multe ori nunta

Un cuplu din Arad și-a reprogramat de mai bine de trei ori nunta mult visată, anul acesta fiind a patra oară de când trag nădejde că evenimentul va avea loc. În cazul lor se află și alte zeci de cupluri din Arad care nu și-au putut organiza nunta din cauza impedimentelor cauzate de pandemia de SARS-CoV-2.

Aproape 200 de nunți  au fost programate anul acesta numai într-o locație din județul Arad, unde îndrăgostiții de abia așteaptă să își petreacă ziua mult așteptată.

Cei mai mulți dintre viitorii miri se tem că nunta mult așteptată va necesita amânare pentru anul viitor, așa cum s-a întâmplat și în cazul cuplului amintit anterior .Ei bine, salvarea lor vine acum de la specialiștii , care spun că nunțile pot fi organizate în siguranță, dacă sunt respectate câteva măsuri. Iar la sfârșitul evenimentului, trag concluziile: câți invitați s-au infectat.

Propunerea este ca la intrarea în sala de eveniment să se prezinte un test PCR sau să se facă chiar teste rapide la intrare.

De asemenea, s-ar putea întâmpla să fie permis accesul în sălile de nuntă doar invitaților care și-au administrat rapelul  sau care prezintă un test antigen care să demonstreze faptul că au trecut prin boală.

Totodată, fiecare persoană prezentă la nuntă,  va trebui ca la două săptămâni de la eveniment să își facă un test pentru a verifica dacă nu s-a infectat cu virsul SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.