cutitarUn tânăr de 29 de ani din comuna Şilindia, după ce a consumat o cantitate mare de alcool, luni seara s-a supărat pe lume, a tras un scandal în familie şi a ieşit la plimbare, nu înainte de a se înar­ma cu un cuţit din credenţul din bucătărie.
„A fost mult năcaz în capul lui… şi când mă gândesc că au o fătuţă împreună“ zice Rovin Mariş, primarul comunei Şilindia.
S-a gândit omul nostru cine ar pu­tea fi inamicul său numărul unu şi s-a gândit la soacră. A căutat-o, a găsit-o şi apoi a rănit-o superficial în zona frunţii, după care şi-a continuat drumul pe uliţă.
Un localnic ce se afla în staţia de autobuz, în vârstă de 66 de ani a devenit următoarea victimă. L-a tăiat cu cuţitul în zona feţei şi a fugit pe şosea.
Fixându-şi ca ţel să facă puşcărie (după cum spun localnicii), omul s-a îndreptat spre barul din comună ca să-şi încheie apoteotic ultima seară de libertate. Aici, cu cuţitul în mână, ameninţând mesenii, a distrus uşa de la intrare, geamul, scaune, un aparat de joc şi istovit a căzut pe jos în local, după ce a primit trei scaune în cap. Oamenii aflaţi la faţa locului l-au imo­bilizat.
Ulterior acestor momente victima, bărbatul de 66 de ani şi agresorul au fost internaţi la Spitalul Clinic Judeţean arad. Joi, tânărul a fost externat şi în aceeaşi zi a fost reţinut de poliţişti „în baza unei or­donanţe de reţinere şi urmează să compară în faţa magistraţilor Judecătoriei Ineu cu propunere de arestare preventivă“ ne-a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Arad.
Actualmente tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmând ca în funcţie de numărul de îngrijiri medi­cale ale victimei să se procedeze la încadrarea juridică a faptei.
Dacian Don

  • Dorina Avramut(Chirilă) spune:

    Da , domnule Dacian Don, legat de” Un cuţitar din Şilindia a băgat groaza în tot satul, prima victimă fiind soacra sa” am si io o intrebare care ma „macina”de ceva vreme .

    In ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae a anului 2012 , din zona mlastinii de la Rovine, de pe numarul de telefon 0743646007 mi-ai expediat mesajul de mai jos . Intrebarea este:in ce mod te-am terorizat ,cine este politistul pus sa ma monitorizeze si la ordinul cui?

    „Sper sa nu faci prostii .Deja am vb cu un politist si esti monitorizata.Fii deci atenta si nu mai teroriza oamenii, daca nu vrei dosar penal”(Dacian Don)

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției