Un deținut aflat în custodia Penitenciarului Arad a decedat

0
1062

Un deținut a murit, ieri, după ce i s-a făcut rău în timp ce își ispășea pedeapsa privativă de libertate în Penitenciarul Arad. Joi, 05.11.2020, în jurul orelor 17.50, o persoană privată de libertate custodiată de Penitenciarul Arad a reclamat o stare de rău pe fond medical.  A fost anunțat de îndată personalul medical aflat în serviciu, fiind solicitat și sprijinul Serviciului de Ambulanţă Arad.

Personalul medical a reuşit stabilizarea pacientului, ulterior fiind transportat la un spital din reţeaua sanitară publică pentru investigaţii şi tratament de specialitate. În ciuda efortului personalului medical, în jurul orei 20.40 s-a declarat decesul.

Persoana în cauză, vârstnică, se afla  în evidenţa cabinetului medical cu multiple afecţiuni medicale cronice. Totodată, decesul nu intră sub incidența actualului context epidemiologic.

În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a procedat la informarea: familiei persoanei decedate, Judecătorului de supravegehere a privării de libertate de la Penitenciarul Arad, Parchetului de pe Lângă Judecătoria Arad şi a Poliţiei Municipiului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.