Un director de școală a ales campania electorală în locul elevilor

0
538

Zilele acestea, când am trecut prin Sebiș, mai mulți cetățeni ne-au informat că la început de an școlar, directorul Liceului Teoretic din Sebiș și-a luat concediu fără plată și nu a participat la deschiderea
anului școlar. Ei ne-au spus că în loc să participe la deschiderea anului școlar și să fie alături de elevi și de părinții îngrijorați
ai acestora în aceste vremuri dificile, a preferat să-și vadă de campania electorală și să absenteze din mijlocul copiilor, de care nu pare că i-ar păsa prea mult. Patru cetățeni m-au oprit în fața Primăriei Sebiș și mi-au spus: „Nu știm dacă conducerea Inspectoratului Școlar cunoaște această situație, dar liceul are 1.200 de elevi și cu pandemia asta, copiii au fost lăsați baltă chiar de directorul școlii, care ar fi trebuit să fie cel mai implicat în bunul mers al lucrurilor. Bineînțeles, a lăsat toate pregătirile pentru începerea anului școlar altora, a lăsat tot greul să cadă pe umerii adjuncților săi și a lăsat totul să fie pregătit de profesorii de la școală”.
Toate acestea câte ne-au fost mărturisite ne-au pus pe gânduri, pentru că într-adevăr, Marius Turnea, directorul liceului, este candidat la Primăria Orașului Sebiș, din partea Partidului Verde. Astfel că, nu putem să nu ne punem întrebarea, dacă a fost dumnealui prea ocupat cu campania electorală și nu a mai izbutit să îi aibă în grijă pe copii. Lesne de înțeles că și părinții copiilor sunt foarte nemulțumiți de directorul școlii din Sebiș.
„Să ne lase în pace și să se țină de politică, atunci. În timpul când trebuia să fie acolo în mijlocul copiilor la început de an școlar, el a ales să meargă în campanie electorală”, ne-au spus mai mulți cetățeni. O situație anormală la Sebiș, la școala unde directorul este mai preocupat de politică decât de cei peste o mie de elevi pe care îi are în gestiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.